logo tansp kopi 2 110 px kopi

Begivenhedskalender

Koncert - Tim Schou
Onsdag, 15. Marts 2023, 19:30

Så er der koncert med Tim Schou

Tim SchouDet er med stor fornøjelse at "Musik i Den Gamle Biograf" kan byde velkommen til den tredje koncert i denne sæsons koncertrække. Denne gang er med Tim Schou vi har fornøjelsen af.

Ved "Musik i Den Gamle Biograf" koncerterne åbnes dørene kl. 19.00.
19.30 går supporten på, hvorefter hovednavnet går på.

(Scroll til bunden for billetbestilling)

Om Tim Schou

For 11 år siden, vandt Tim Schou det danske melodi grand prix med bandet “A Friend In London”. Det resulterede i 3 års turneren i ind og udland, med koncerter i bl.a. O2 Arena i London og en koncert for 65.000 mennesker på Malta. Da bandet besluttede sig for at stoppe, tog Tim en beslutning om, at sælge alt hvad han ejede, inkl. sin lejlighed på Vesterbro og rejste til Los Angeles på ubestemt tid. Det blev til en 7 års rejse som couch surfer og soloartist, uden et sted at bo, alt imens han skrev sange og gik i studiet i Los Angeles, Berlin, Stockholm, København, Tokyo og tilmed overnattede på gulvet i et shoppingcenter i Californien i 5 dage.

7 år senere er han nu hjemvendt til Danmark og har etableret sig, som en moderne singer/ songwriter, med flere sange på radio i Danmark og udlandet, bl.a. hittet “Acapella”, der snart rammer 10 millioner streams på Spotify. Hans sange er organiske, ærlige og tager altid udgangspunkt i egne erfaringer med livets opture og nedture.

De sidste par år, har Tim Schou bl.a. udmærket sig med 5/6 stjerner i GAFFA med albummet HERO/LOSER, der udkom i 2021, en udsolgt koncert på Skuespilhuset i København og DR3- serien “Et giftigt venskab”, der følger Tim Schou’s karriere.

Udover den mere almindelige koncertaktivitet, har Tim især dyrket de intime koncerter og den tætte kontakt med sit publikum. Han har spillet mere end 200 stuekoncerter i Danmark og Tyskland de sidste 3 år.

Vi glæder os ustyrligt meget til at tage imod Tim og hans fantastiske sange.

Sted Den Gamle Biograf i Løgumkloster
Registrations are now closed

Kontakt - Contact

Web-portals powered by
AScon Business Services

Nørregade 20, Løgumgårde
6240 Løgumkloster
Danmark

T · +45 29 99 37 89
M · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Club-UHS Login