logo tansp kopi 2 110 px kopi

Vision

sitebysite logoSiteBySite©️ og Provinsbyer.dk©️ har som vision at samle danske bysamfund på en eller flere Internetportaler. Portalerne tilrettes den enkelte by og tilbyder fælles tjenester til f.eks. billetsalg, hotelreservationer, webshops, køb & salg, medlemsregistrering. fællestjenesterne stilles til rådighed, så den enkelte aktør ikke behøver at etablere f.eks. betalingsløsninger eller egne bookingsystemer.

Fællesskab gør stærk - også på Nettet. Visionen er igennem fællesskaber at danne et alternativ til de store tech-virksomheders totale dominans. Når Google tilbyder sin topchef 1.6 milliarder kroner alene i aktiebonus over en 3-årig periode, er det tydeligt, at Google har en monopolagtig stilling i markedet. Men hvad er Google uden indhold? Det er dig og din by, som skaber indholdet. Hvorfor så give alle pengene til dem, som har rigeligt i forvejen, i stedet for at beholde dem i jeres lokale økonomi.

Den situation er baggrunden for at Provinsbyer.dks vision er igennem fællesskaber at skabe lokal værdi og økonnomi, hvor information, kultur og handel går hånd i hånd til fællesskabets bedste.

Idégrundlaget

logo tansp kopi 2 250 pxSiteBySite©️ & Provinsbyer.dk©️ etablerer professionelt designede byportaler, hvis indhold skabes lokalt af lokale redaktører. Provinsbyer.dk tilbyder at holde redaktører opdaterede på de nyeste tekniske funktionaliteter og tjenester på portalen.

Byportalerne drives af Provinsbyer.dk via individuelt udformede samarbejdsaftaler afhængig af byernes ønsker til portalernes funktioner. Det økonmiske grundlag skabes dels igennem et cash-back abonnement, og dels ved at byernes centrale erhvervs- og foreningsliv samles om at anvende byportalen som den primære netbaserede markedsføringskanal, og således annocerer for både produkter, tjenester og arrangementer.

En lang række muilgheder for at være repræsenteret på byportalerne koster ikke noget, og i princippet kan alle finde plads på portalen uden omkosninger.

Hjørnestenene for idégrundlaget hos Provinsbyer.dk er: Teknisk facilitering, lokalt kendskab, lokalt engagement, lokalt nærvær og ikke mindst respekt for den enkelte bys helt særlige identitet.

Hvorfor vælge Provinsbyer.dk

Der er rigtig mange gode grunde til det, men den mest indlysende grund er, at byerne igennem et samarbejde med Provinsbyer.dk får rigtig mange fordele.

Provinsbyer.dk's unikke koncept med at kombinere en professionel national, regional og lokal web-tjeneste med en dyb forankring i det lokale erhvervs- og foreningsliv sikrer:

  • Maksimal eksponering af byen igennem Provinsbyer.dk's unikke effektive opbygning, hvor der linkes imellem byerne og, hvor byerne for en fællesreference igenne Provinsbyer.dk. Vi hjælper alle sammen hinanden op i søgehierakiet i kraft af mange eksterne linkforbindelser og hyppige live opdateringer i kraf af vore nyhedsopdateringer og brugernes brug af tjenesterne på siderne.
  • Maksimal aktualitet på byportalen
  • Maksimal kontakt med det lokale liv igennem lokalt forankrede lokalredaktører
  • Mulighed for tilmelding til arrangementer og salg af billetter via vores eventmodul, som i praksis giver din by mulighed for at markedsføre aktiviteter i alle byer i provinsbyer.dk's dækningsområder. 
  • Mulighed for gratis at få byens hoteller og andre overnatningsmuligheder præsenteret på siden, samt mulighed for at udvide med et bookingmodul.