logo tansp kopi 2 110 px kopi

Steffen Schulz

FB profilbillede Steffen Schulz

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til sanger & sangskriver, Steffen Schulz' profilside og koncertkalender.

I højre sides margen, kan I trykke jer ind på de forskellige koncerter og herfra også købe de billetter der evt. skal til. 

Lidt om Steffen:

Steffen Schulz er en ”Singer-Songwriter” med rødder i det Sønderjyske. Han kommer fra Løgumkloster, hvor han er vokset op og nu også bor igen.

Steffen synger på rigsdansk- og dialekt og hans musik er både melankolske, humoristiske, lige-ud-af-landevejen og eftertænksomme. Det bærende element er Steffens vokal, som er kraftfuld, fyldig og smuk. Hans musik er inspireret af mange forskellige kunstnere, men man hører hurtigt at kunstnere som, Ed Sheeran, Steffen Brandt, Noah, Rasmus Seebach, Mads Langer og Christian Brøns er store inspirationskilder. 

Steffen har spillet en række koncerter både i privat og offentlig regi. I 2020 blev han landskendt med sit virale hit ”Corona i Synnejysk børnehøjde”. I efteråret 2021 deltog Steffen i koncert-konkurrencerne Quasar, arrangeret af Jelling Musikfestival. I 2022 har Steffen bl.a. spillet på Kløften Festival og Hagge’s Tønder i forbindelse med Tønder Festival. Derudover har han spillet support for Steffen Brandt.

Steffen har sin musik på mange streamingtjenester, bl.a. Spotify. I foråret 2020 udgav han sin debut EP ”Lige her” og i starten af 2022, har han udgivet sin anden EP - ”Flyv med mig”. Derudover har han udgivet flere singler. Sidste skud på musik-stammen, er han trilogi om "Kedde" og Julie. En sproglig-hybrid trilogi på både rigsdansk og sønderjysk. 

Steffen er en kunstner på vej frem - og med hans nye numre tegner der sig et billede af en kunstner der har stort potentiale på den danske musikscene. 

Steffen Schulz - Blog

 • Ny profilside lige her...

  Efterår 2022

  Fra facebook 14. dec. 2022

  "Som I måske har set, er offentliggørelsen af mine foreløbige forårs-koncerter begyndt. I dag har jeg åbnet de forskellige begivenheder her på Facebook - hop endelig ind og tryk "interesseret"/"deltager" i dem du overvejer at deltage i.

  I samme ombæring har jeg fået mig en hjemmeside, hvor alt er samlet og hvor man kan finde info om- og købe billetter til alle koncerterne.

  Det er lige her.

   

Kontakt - Contact

Web-portals powered by
AScon Business Services

Nørregade 20, Løgumgårde
6240 Løgumkloster
Danmark

T · +45 29 99 37 89
M · Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Club-UHS Login