logo tansp kopi 2 110 px kopi

Begivenhedskalender

Signe Svendsen SOLO
Torsdag, 26. Oktober 2023, 19:00 - 22:00

signe svendsen

(Billetsalg nederst på siden)

Signe Svendsen tager ud solo i efteråret 2023 med sit kritikeroste album Hvem Vil Ikke Elskes Igen under armen. Her går hun tæt på de nye sange og det bedste fra bagkataloget for at give publikum en nærværende og intim oplevelse af sine fortællinger og sangenes nerve.

På det nye album viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en unik evne og særegen autenticitet.

Hvem Vil Ikke Elskes Igen udkom i oktober 2022 og fik følgende modtagelse:

❤❤❤❤❤ Politiken - ”Den smukke titelsang lyder som et snigerhit”
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke” (Fyens Stiftstidende)
⭐️⭐️⭐️⭐️ “…rummer en forunderlig autenticitet og særegen ro" (GAFFA)

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Et smukt, poetisk værk” (Jyllands-Posten)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album..” (Nordjyske ifm. koncert i Musikkens Hus, Aalborg)

Det helt særlige ved SOLO

Signe Svendsens SOLOkoncerter er kendetegnet ved at hun bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem numrene. Som sikker entertainer kan hun både spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og røre ved hverdagens og tilværelsens trakasserier. Sangene får lov at stå enkle og intense – og vigtigst af alt er forbindelsen til publikum i centrum.

”Det helt særlige ved soloformatet er, at der opstår den her pagt med publikum. Vi er virkelig fælles om det, - der er kun os! Og jeg glæder mig til at spille de nye sange i de her nedbarberede versioner og give folk nogle anderledes udgaver af bagkataloget.”

---

Baggrund:

Signe Svendsen er en dansk sangerinde- og sangskriver.

Hun blev landskendt, da hun sammen med Rollo & King vandt Melodi Grand Prix 2001 med "Der står et billede af dig på mit bord". I Eurovision Song Contest 2001 blev sangen nr. 2 under titlen "Never Ever Let You Go".

Den 6. september 2010 udgav hun debutalbummet Ny passager, hvor 8 af 10 sange er skrevet af hende selv.


I juni 2012 udkom singlen "Din Sang" som optakt til et kommende album. Hun udgav sit andet album, Kun de faldne rejser sig igen, den 9. september 2013.

I 2016 udgav hun albummet Rift, hvor sangen "Strejfer" var første single.

  1. januar 2020 udkommer albummet Det Forlyder på Signe Svendsens eget label Lydia Gramophone. Producer Lars Skjærbæk. På albummet synger hun duetten ”Langsom Musik” med Michael Falch.

Kort efter modtager hun Hovedprisen på kr. 50.000 ved Odense Live Prisen 2020.

I 2021 udgiver hun EP’en Genbesøgt, der er genindspilninger af fire sange fra bagkataloget.

D. 14. oktober 2022 udgiver hun albummet Hvem Vil Ikke Elskes Igen på Lydia Gramophone. Albummet bliver af Politiken kåret som et ud af de ti bedste danske album i 2022 og får fem hjerter af Kim Skotte. Fyens Stiftstidende giver albummet 5 stjerner og Nordjyske kalder det for ”en kandidat til årets dansksprogede album”.

Signe Svendsen har turneret siden 2008 og har arbejdet sammen med musikere som: Troels Skjærbæk, Nikolaj Heymann, Søren Poulsen, Thomas Alstrup, Palle Hjorth. Hun spiller både turneer med band og solo.

Svendsen har i flere år turneret med Niels Hausgaard som sanger i hans shows; Os der Glor (2007), I alle de rige Lande (2008), Hvad Munden er fuld af(2009), Jomfru igen (2010) og i 2011-2013.

Læs dette inden du udfyklder tilmeldingen herunder:
Vi sender 2 kvitteringer til dig. Den første er en kvittering for, at vi har modtaget din tilmelding. Den anden er en bekræftelse på din deltagelse, som vi sender, når vi har registreret din betaling.

OBS: Bekræftelsesmailen indeholder også et link til din(e) Billet(ter).
Vi har erfaring for, at nogle mailtjenester kan arkivere automatiske mails som spam mail.
TJEK DERFOR DIN SPAM MAIL FOR DISSE TO MAILS.

Sted Den Gamle Biograf i Løgumkloster
Registrations are now closed