• KR Tinglev Byskilt
  • KR Tinglev Byskoven
  • Tinglev Kirke 1
  • Velkommen til Tinglev
  • Byskoven med friluftsscene
  • Tinglev Kirke

Kommende arrangementer i Tinglev

Ingen begivenheder

Velkommen til Tinglev's nye byportal

Vi håber at vi med denne byportal kan være med til at formidle gode historier fra Tinglev og omegn.
På siden kan lokale såvel som turister søge information om byen og dens aktiviteter, ligesom der er mulighed for at søge efter overnatningssteder.

Siden er en del af Provinsbyer.dk's netværk af online byportaler, og for at siden kan blive mere interresant og levende, søger vi en lokalredaktør, som kunne tænke sig at være med til at fortælle den gode historie fra Tinglev by.

Kunne du tænke dig at høre mere om jobbet som lokal redaktør - og måske tjene lidt ekstra lommepenge - så kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Som forening eller arrangør i byen kan du få dine arrangementer med i arrangementskalenderen, ligesom det er muligt at benytte Provinsbyer.dk's online billetsalg. Se mere om arrangementer og billetsalg lige HER

Er du ejer af et hotel eller en anden form for overnatningssted, har du muligheden for at få det vist sammen med de andre udbydere her på siden, samt alle de andre sider i Provinsbyer.dk's netværk. Kontakt os via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere info.

Udskriv Email

Nyt fra JV.dk - Aabenraa

Feed ikke fundet.