Kommende arrangementer

Forårsmærken
26 Apr 2019 18:00 - 01:00
Tro - Person - Præst - foredrag ved provst, Børge Munk
27 Apr 2019 10:00 - 11:00
Aktiv week-end
27 Apr 2019 10:00 - 23:59
Hvor er Danmark på vej hen - menneskesynet. Foredrag ved Leif Bork Hansen
28 Apr 2019 15:30 - 17:00

Postkort til Løgumkloster

 • Forside Postkort Liv i Logumkloster 100419 hlh K6
  3 millioner
 • bagside Postkort Liv i Logumkloster 100419 hlh K6
  Drøm til virkelighed
 • clickhand3
  Se mere her
 • hent info annonce
  Hent annonceinfo
 • hent kort 800
  Hent kortinformation
 • hent skema 800
  Hent ansøgningsskema

Nyt fra Løgumkloster

De første brosten er lagt i Løgumkloster

liv15Parkeringsbåsene i Markedsgade får brostensbelægning.Nogle steder kaster man med brosten, men i Løgumkloster lægger man dem. Lige nu er de første af slagsen ved at finde deres rigtige plads, hvilket i Løgumklosters områdefornyelse vil sige på de nye parkeringspladser langs med Markedsgades nye forløb.

På nogle af projektplancherne har det set ud som om, at belægningen i parkeringsbåsene langs Markedsgade ville få en anden karakter, men valget er altså faldet på gedigne brosten, hvilket korresponderer rigtig flot med den eksisterende parkeringsplads ved gøglerstatuen, hvor belægningen på hele pladsen er udført i brosten. Brostenene skaber imidlertid også en fin reference til hele Vestergade, hvor både kantsten og og belægning er udført i brosten af granit. Også kantstenene, som afgrænser det nye fortov og træernes areal er granit kantsten.

Disse første brosten giver et rigtig fint fingerpeg om, hvilken karakter hele Markedsgade vil få. Der bliver mere plads til fodgængere og de træer som erstatter de træer, som for få uger siden måtte lade livet i bestræbelserne på at løfte Markedsgades udtryk. Alt tegner til, at det endelige resultat for Markedsgade bliver rigtig flot.

Jens Møller tilbage i det politiske arbejde

Jens MøllerJens Møller, LøgumklosterKommunalbestyrelsesmedlem, Jens Møller, fra Løgumkloster fik for 3 måneder siden en blodprop i hjernen, og valgte som følge heraf at tage en pause fra alle gøremål - også sit politiske tillidshverv som kommunalbestyrelsesmedlem.
Nu 3 måneder senere har han fået grønt lys fra lægelig side til at gå i gang igen. Han har ifølge eget udsagn således også fået kørekortet tilbage, hvilket glæder ham meget. 
Venstre i Tønder Kommune havde ved Jens Møllers sygemelding muligheden for at erstatte Jens Møller med en suppleant i kommunalbestyrelsen i sygdomsperioden, men valgte i situationen ikke at gøre dette, og nu kan den markante politiker fra Løgumkloster altså igen indtage sin plads i kommunalbestyrelsen.

Login DK-shopping