• torv
  • springvand
  • vid
  • ggade
  • hostrup
  • Tønder torv med Klostercafé
  • Museum Sønderjylland
  • Vidå
  • Gågaden
  • Hostrups hotel

Kommende arrangementer i Tønder

Forårsmesse i Tønder
24 feb 2017 14:00 - 16:00
Forårsmesse i Tønder
24 feb 2017 14:00 - 16:00
Forårsmesse i Tønder
24 feb 2017 14:00 - 16:00
Pandekagens dag
27 feb 2017 09:30 -

Nyt fra Tønder

Sælg dine billetter on-line

logo web logumkloster vaabenSom hidtil er det stadig gratis at få optaget arrangementer i byens aktivitetskalender, MEN...

Nu kan man sælge billetter til sit eget arrangement via Provinsbyer.dk

Ved at sælge billetterne on-line opnår du at sælge flere billetter.

For det første bliver man umiddelbart præsenteret for muligheden for at melde sig til arrangementet og købe billetten i det øjeblik, man læser om og bliver interesseret i arrangementet på www.loegumkloster.dk

For det andet, er der mange, som ikke får købt billetten, hvis de fysisk skal bevæge sig til et billetsalgssted, hvor man ofte bliver præsenteret for at skulle betale kontant.

Køberne udskriver selv deres unikke billet med billetnummer og stregkode, så du som arrangør nemt kan både kontrollere og registrere dine gæster ved indgangen.

Du får som arrangør direkte adgang til at følge salget, ligesom du kan hente deltagerlisten on-line.

Kom i gang med at sælge billetter med det samme.

Du kan læse mere om Provinsbyer.dk’s billetsalg og priser lige her: on-line billetsalg

Venlig hilsen

Provinsbyer.dk

DM i skak for seniorer godt i gang på Løgumkloster Højskole

skak1I uge 7 er Løgumkloster Skakklub er arrangør af DM i skak for seniorer, og hele arrangementet som omfatter omkring 50 deltagere fra hele landet er henlagt til afholdelse på Løgumkloster Højskole. Deltagerne ankom søndag, hvor første afdeling allerede blev spillet samme dag og i går mandag blev anden afdeling spillet. Herudover var der i går lidt sightseeing samt besøg i og rundvisning i Løgumkloster Kirke.

Arrangementet fortsætter resten af ugen med afslutning lørdag.

 

Vinterferien på Kulturhistorie Tønder

mitvadehavfliser2014- Mød Storken Sander og Vagthunden Trofast!

I hele vinterferien kan man på Museum Sønderjylland Kulturhistorie Tønder gå på opdagelse med Storken Sander og Vagthunden Trofast. De to figurer tager både børn og voksne med på hver sin underholdende findeleg i museets udstillinger.

Storken Sander, som er en af figurerne fra museets samling af hollandske fliser, skal man hjælpe med at huske, hvad han har mistet. Samtidig med, at man kommer rundt på hele Kulturhistorie Tønder, opdager man måske detaljer i udstillingerne, som man ikke har lagt mærke til før? Mange ting på museet har en god historie, som man sammen med Sander kan opleve på turen rundt på museet fra sølvkammeret til flisesalen, fængslerne og folkekunsten.

Læs mere …