Tønder Sports- og Fritidscenter lander stort overskud

sportsogfritidscentrettoenderTønder Sport- og FritidscenterTønder Sports- og Fritidscenter kan op til repræsentantskabsmødet i marts allerede nu annoncere, at man har haft et rigtig godt år i 2017. Faktisk lander man et gedigent overskud på ikke mindre end 865.000 kr., hvilket er det bedste reslutat i mange år.

Malurt i bægeret

Der er dog en smule malurt i bægeret, idet overnatningsmulighedern, som centret kan tilbyde via den nærliggende campingplads og vandrehjem, har bidraget betydeligt til det fine resultat. Nu har kommunalbestyrelsen imidlertid vedtaget, at disse faciliteter nu skal sættes til salg. Set på baggrund af disse faciliteters positive bidrag til centrets samlede økonomi, er det derfor ifølge formanden for Sports- og Fritidscentret, Jørgen Skov, særdeles uheldigt, at man har har truffet den beslutning. Beslutningen om salg vil i praksis betyde, at ingen umiddelbart ønsker at investere i hverken vandrehjem eller campingplads, så længe et salg er på tale, udtaler formanden.

Udskriv E-mail

Sommerudsalg i Tønder d. 29 juni til 1. juli

logoUdsalg i Tønder

Når Tønder holder udsalg, er hele byen med. Sommerudsalget starter i Tønder Torsdag den 29 juni 2017 Torsdag & fredag åbent fra kl. 10.00 -17.30 Lørdag åbent fra 10.00-14.00.

Musikken starter også allerede til udsalg i år, så vi kan den 1.juli kl. 12.30, byde Locomotion velkommen på scenen på torvet. Vi er klar til det store ryk ind og glæder os til at vise vores dejlige by frem, der dufter af sommer, skøn musik og super gode tilbud.

– og der er virkelig noget at komme efter.

Udskriv E-mail